Queen Event

Ondernemen is als een spel, je moet de spelregels kennen, zodat je jouw eigen regels kunt creëren.

Ben jij een business coach, ondernemerscoach of trainer?

Ben jij een creatieve gedreven ondernemer?

Wil je meer weten over het creëren van een succesvolle business game?
Kan jouw programma nog meer betekenen voor jouw klanten door ze te helpen met implementatie van jouw kennis en inzichten? Dan is een serious business game echt iets voor jou.

Het Queen Event is voor creatieve gedreven ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk en persoonlijk succes. Je wilt natuurlijk je bedrijf laten groeien en je omzet verhogen, maar tegelijk wil je meer waarde bieden en jouw klanten helpen om jouw kennis te implementeren in hun bedrijf. Jouw DNA als mens en als ondernemer is het uitgangspunt in een businessgame. Maar als ondernemer ben je ook op zoek naar meer zingeving en voldoening, je wilt ten volle bijdragen aan de wereld met jouw ZIJN. Dan is een business game een interessante positioneringsstrategie voor jouw bedrijf. Wees erbij! 

Een top event voor creatieve gedreven ondernemers met een masterclass Gamification:

Money mindset     Freedom      Gamification

 

Hoe creëer je een leven vol vreugde en vrijheid?

Wees speels en creatief, leer om vol vertrouwen jouw eigen ‘game in life’ te creëren. Om succesvol te worden en te blijven als ondernemer, zul je eerst zelf een krachtige persoonlijkheid moeten zijn. Je dient te beschikken over een hoog energieniveau, effectieve communicatievaardigheid en een mindset voor succes. Want succes op welk gebied dan ook begint met je WIN-mindset.

20 juli 2018

Het Queen Event vindt plaats op vrijdag 20 juli in Amsterdam van 09.30 tot 15.00 uur LIVE. Tevens is er een netwerklunch aan het einde van het event. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto en er zijn (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig. Wij raden je aan om de rest van de dag vrij te houden, want het wordt een intensieve dag. De kosten zijn 75 euro, je betaald alleen de catering en locatie kosten. De masterclass gamification betalen wij. Je kunt boeken door het onderstaande formulier in te vullen.

Het programma

Dit Queen Event is voor ambitieuze creatieve ondernemers die geloven dat ze tot veel meer instaat zijn, zowel persoonlijk als zakelijk en financieel. Hieronder vind je belangrijke onderwerpen die we uitgebreid zullen bespreken tijdens dit unieke event op 20 juli.

Strategie voor succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke WIN methode. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke en persoonlijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van gamification, Think and Grow Rich (Napoleon Hill) en mijn ervaring als ondernemer.

Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset) alle resultaten in je leven beïnvloedt. Niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse leven. Winnen zit niet in De Rijkste, De Beste of De Snelste zijn, winnen doe je door een slimme strategie te volgen waardoor je in staat bent om de ‘game in life’ in jouw voordeel te creëren. Je verliest pas op het moment dat je besluit om niet meer mee te doen. Hoe maak je de krachtige keuze om weer ‘back in the game’ te stappen na tegenslagen? Zorg dat je erbij bent en ontvang nieuwe energie om door te breken naar het volgende level van je bedrijf. Ervaar wat gamification kan doen voor jouw bedrijf en wat de mogelijkheden zijn voor jouw als ondernemer.

Ondernemen is een spel met regels. Leer zo snel mogelijk de regels van de mensen die winnen.   -Ninke van der Leck-

Gamification

Wanneer je het woord gamification hoort, betekent dit dat de mensen leren in het kader van een spel. Het enige doel van gamification is motiveren en het versterken van het leren van mensen (jouw klanten, team of medewerkers) door feedback, beloningen, en een kans om te oefenen, totdat ze de nieuwe vaardigheden beheersen. Met veel gebruik van FUN en PLEZIER. 

Als je business games wilt verkopen als een prijzenswaardige leerstrategie, moet je in staat zijn om uit te leggen hoe het plezier van het spelen linkt naar de essentie van effectief leren. Ik vertel je hoe je dit aanpakt, natuurlijk vertel ik je mijn fouten en geef ik je tips om de WIN methode succesvol toe te passen in jouw business. 

Tijdens het Queen Event ga je leren hoe mijn WIN methode werkt om een succesvolle business game te ontwikkelen werkt. Succes voor een creatieve ondernemer kan GROOTS zijn. Niet alleen in geld, maar ook in creatieve vrijheid. Creatieve ondernemers hebben een innerlijke drive om te creëren en iets GROOTS neer te zetten. Ze verlangen ernaar om een verandering te brengen in de wereld.

 

Netwerklunch

Geniet van een Queen lunch met de beroemde kreeft en kip van Mama Kelly. Het smaakt fantastisch! De chefkok maakt de heerlijkste gerechten voor ons. Tijdens de lunch kun je heerlijk netwerken en dat maakt het event helemaal af. Je gaat met een TOP gevoel weer geïnspireerd aan de slag.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor het Queen event.
dit veld niet invullen s.v.p.

Is het tijd voor jouw BIG GAME in life? Schrijf je dan hier direct in.

O ja, een geweldig cadeau voor de eerste 20 ondernemers die zich aanmelden: mijn boek Expertips voor succesvolle business games! Zit je niet bij de eerste aanmeldingen? Geen probleem, je kunt het boek ook aanschaffen tijdens het Queen Event!  

Keep me posted
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our brochure and learn how to optimize your serious game and monetize your new businessmodel.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.