Inspiratiereis voor ondernemers

Een workation voor avontuurlijke ondernemers.

 

Word je ingehaald door je agenda?

Wanneer werk je eigenlijk áán je onderneming? Wanneer pak je de tijd om van een afstandje naar je onderneming te kijken, te evalueren en te plannen? Voor veel ondernemers geldt dat ze wel de intentie hebben om tijd vrij te maken. Ze worden alleen steeds ingehaald door de afspraken in hun agenda. Het ontbreekt je aan tijd, rust en inspiratie: focus dus.

WORKATION: VAN SAFARI NAAR BUSINESS

Overdag op safari, ’s avonds nog een paar uurtjes werken. Of juist andersom: ’s ochtends heerlijk brainstormen en in de namiddag naar de locale markt op bezoek bij de Masaai en ’s avonds lekker eten. Either way, de workation is dit jaar helemaal in!

WAT IS EEN WORKATION?

De workation is het nieuwe flexwerken. Het idee achter deze werkvakantie is dat je vanuit een aangename (lees: heerlijke) vakantiebestemming in teamverband of individueel werkt. Door de combinatie van business en pleasure, ben je veel productiever en creatiever. Ideaal dus als je AAN je bedrijf wilt werken. Workations zijn reizen voor locatieonafhankelijke ondernemers. Het doel: (samen)werken, netwerken en inspireren in een andere cultuur en omgeving.

Download hier de geweldige brochure!

Tanzania: Geen tijdsverschil en toch heel ver weg!

Intrigerend, wonderschoon, adembenemend, liefelijk en soms wat ontluisterend. Ontrafel de vele kanten van dit veelzijdige land.

Sta versteld van de verschillende gezichten van de natuur en ontdek nieuwe inzichten tijdens de mastermind terwijl je op safari bent. Ontdek de vele lessen en inzichten voor ondernemers, die verscholen liggen tussen de zebra’s en olifanten.

 

Wat ga je doen? 

 • Drink champagne op de berg Kilimanjaro
 • Ontdek Moshi per Dala Dala en houdt een fotowedstrijd met de apen
 • Voel de wind in de haren op een motor langs lokale marktkraampjes
 • Volg de voetsporen van het wild op safari met uw ranger
 • Mastermind tijdens de safari te midden van olifanten, gazelles en zebra’s
 • Dineer aan de voet van de berg Meru en luister naar vrolijke live muziek
 • Bezoek de beroemde koffieplantages en overnacht in de mooiste lodges
 • Ga vol inspiratie en creatieve ideeën weer aan de slag met jouw bedrijf

Pak je focus

We verblijven op afgelegen locaties in Moshi. Je bent dus echt weg uit je dagelijkse beslommeringen. En weg van de gratis WIFI trouwens.

In het eerste deel van de reis ligt de nadruk op ongestoord ontspannen en even afkicken van de dagelijkse snelheid van ondernemen. Geen binnenkomende telefoontjes. Geen boodschappen die nog moeten worden gedaan. Geen e-mail die blijft binnenstromen.

Kies je plek ergens in of rond de lodge met je laptop. Wifi is beschikbaar in de buurt van het restaurant. Al kun je je in alle eerlijkheid afvragen of dat een zegen is. Probeer zo snel mogelijk alles uit te zetten, zodat je kunt ontspannen.

De locatie, de maaltijden, het vervoer, eigenlijk alles wat bij de reis komt kijken wordt voor je geregeld. Je hoeft alleen jouw ticket te boeken.

Optimale werkomstandigheden

We creëren de ideale omstandigheden om te kunnen werken aan jouw bedrijf. Jij kiest. Heb je behoefte aan een beetje extra structuur, een stok achter de deur? Dan volg je ons programma met korte mastermind sessies. Focus gegarandeerd. Liever in alle rust zelfstandig aan de slag om na te denken? Ook daarvoor is voldoende ruimte. Kies je favoriete plek in de tuin onder de bomen.

 

Gelijkgestemde reisgenoten

De inspiratiereis onderneem je niet alleen. Je bent samen met ondernemers die – net als jij – een helder doel voor ogen hebben. Je profiteert van elkaars motivatie en energie. En natuurlijk kun je elkaar – mits de ander daar voor openstaat – als sparringpartner gebruiken. Ken je de mini-klankbordsessie? Binnen 5 minuten heb je de input die je nodig hebt en kun je weer door. Mocht je al enthousiast geworden zijn, download hier dan de geweldige brochure!

Ontspanning en inspiratie

Het klinkt misschien raar, maar ontspanning is een voorwaarde om te kunnen focussen. Ontspanning is dan ook een belangrijk onderdeel van de reis en die creëren we door:

 1. een locatie die uitnodigt om buiten te zijn en te bewegen
 2. ruige natuur, die niets van je vraagt: geen afleiding, maar ruimte voor nieuwe ideeën
 3. inspiratie door workshops en een kennismaking met de locale bevolking

Iedere dag nemen we de tijd om buiten te zijn. Je geniet van een driedaagse safari, we bezoeken locale markten en maken kennis met de lokale Masaai bevolking. Ter afsluiting van de reis gaan we te voet de berg Kilimanjaro op en drinken champagne bij de ondergaande zon. Een prachtige transformerende ervaring. Het is een pittige uitdagende dagwandeling, waar we overigens ruim de tijd voor nemen. Je hoeft echt geen Alpinist te zijn. Een goede conditie en wandelschoenen is wel aan te raden.

 

Waarom Tanzania?

We reizen naar  Tanzania. Waarom? Omdat het puur in een andere wereld is. Je ervaart de ruige en ongerepte natuur tijdens de slow walks, of je laat je inspireren door de omgeving tijdens de mastermind-talks. We verblijven in prachtige lodges, gerund door de lokale bevolking.

Dompel je onder in de gastvrijheid van de mensen daar. En laat je inspireren. De ogenschijnlijke eenvoud van dit leven, plaatst je eigen wereld in een ander perspectief en dat inspireert enorm!

Over Petra

In 2017 heb ik de berg Kilimanjaro beklommen. Een hoogtepunt in mijn ondernemerschap. Letterlijk de top bereikt. wat kan het vaak lastig zijn om jouw focus te behouden en AAN je bedrijf te werken in plaats van keihard IN je bedrijf te werken. De vele lessen die ik toen heb geleerd geef ik je graag mee tijdens deze inspiratiereis naar Tanzania.

Een geweldig mooi gastvrij en transformerend land. Ik neem je mee. Naar een prachtige locatie, die je én helpt tot rust te komen en je focus te vinden én je vraagt in beweging te komen. Dat is een waardevolle beleving! 

Download hier de geweldige brochure! 

We believe that travel makes you moving. We bring you’re business on the move!

Ready to go?

Voor wie:

Ondernemers van het avontuurlijke soort, die een paar dagen focus nodig hebben voor hun onderneming. Zodat ze kunnen groeien met hun bedrijf. Ze waarderen een inspirerende omgeving waar ze zelfstandig kunnen werken en vinden de input van andere ondernemers waardevol.

Wanneer:

8 oktober tot en met 16 oktober 2018

Waar:

Moshi in Tanzania.

Prijs:

Reis: 3997 euro per persoon*

Vlucht: ongeveer 700 euro p.p. (zelf te boeken)

*)Dit is de prijs voor de pilot. Let op: na deze pilot komt de reis in het aanbod vanaf 4995 euro p.p.

Dit krijg je: 

 • een programma met effectieve werktijd 
 • een dagelijkse mastermindsessie (aanrader!)
 • een goede voorbereiding zodat je direct aan de slag kan
 • een 3-daagse safari die je de highlights van de BIG 5 laten zien
 • 7 overnachtingen (op basis van gedeelde kamer)
 • De maaltijden zoals opgenomen in het programma
 • Transfers van en naar het vliegveld van Kilimanjaro Airport
 • Vervoer ter plaatse (auto, dala dala, motor)
 • Een onvergetelijke ervaring

Het aanbod is exclusief vlucht. Het programma is aangepast op de rechtstreekse vluchten van KLM (ongeveer 700 euro voor een retourticket)

 • 8 oktober 2018 Amsterdam – Kilimanjaro (10:35 u)
 • 28 juni 2018 Kilimanjaro – Amsterdam (21:05 u)

Exclusief verzekeringen, (alcoholische) dranken en maaltijden die niet in het programma zijn opgenomen. Bijkomende kosten: 15€ bijdrage per boeking aan de (verplichte) dekking onder het reisgarantiefonds (GGTO).

Heb je liever een kamer voor jezelf? Die optie is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er geldt dan een toeslag.

Ja, de brochure, graag!

dit veld niet invullen s.v.p.

Keep me posted
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our brochure and learn how to optimize your serious game and monetize your new businessmodel.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.